Haarlem: C the Future

Ben jij klaar om de toekomst te verkennen? Kom naar C the Future 2024! Tijdens het Weekend van de Wetenschap verandert het MAAK-terrein in Haarlem in het bruisende hart van creativiteit, duurzaamheid en digitale vooruitgang. Op dit terrein werken tientallen bedrijven dagelijks aan innovatieve oplossingen voor een circulaire economie.

Op zaterdag 5 oktober is er van alles te beleven voor het hele gezin. Neem een kijkje in het Smart Tech fieldlab van 3D Makers Zone en bij de meer dan 30 circulaire MAAKers op het terrein. Doe mee aan leuke workshops, volg verrassende presentaties en laat je inspireren door visionaire denkers, pioniers, engineers en makers. Ontdek de nieuwste technologische snufjes, slimme toepassingen en inspirerende circulaire producten. Van cobots en robots tot 3D-printen en biobased materialen – je vindt het allemaal op C the Future!

C the Future is gratis toegankelijk. Kom langs en beleef samen een dag vol avontuur!

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden.

DEELNEMENDE ORGANISATIES

Centrum JongerenCommunicatie Chemie laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences zodat ze hun talenten hierin kunnen ontdekken.