Stuur je onderzoek in
Is jouw onderzoeksvraag hét onderzoek voor een nieuw publieksonderzoek voor 2025? Lees hier hoe je je voorstel bij ons in kunt dienen. Download PDF
Is jouw onderzoeksvraag hét onderzoek voor een nieuw publieksonderzoek voor 2025? Lees hier hoe je je voorstel bij ons in kunt dienen. Download PDF
De respondent/proefpersoon:
Weekend van de Wetenschap zet haar perscontacten in om aandacht te genereren voor het onderzoek en roept zoveel mogelijk mensen op om deel te nemen vanaf de lancering, tijdens Weekend van de Wetenschap en in de maanden daarna. Daarnaast wordt ook de directe achterban via social media, nieuwsbrieven en de daarvoor bestemde activiteiten – live – in Weekend van de Wetenschap opgeroepen om deel te nemen. Daarbij spelen ook de samenwerkingspartners en mediapartners een rol.
Weekend van de Wetenschap adviseert en denkt mee bij het ontwikkelen van het onderzoek. Er is veel ervaring opgedaan met wat wel goed werkt en wat juist niet, en wat er nodig is voor een publieksvriendelijke website en taal.
Er zijn geen geldelijke middelen beschikbaar om het onderzoek te bekostigen. De koppeling van jouw onderzoek aan het Weekend van de Wetenschap kan echter een extra stimulans vormen voor potentiële sponsors van jouw onderzoek. Weekend van de Wetenschap geeft geen garanties af voor aantallen respondenten/proefpersonen.
Heb je een prikkelende onderzoeksvraag en wil je dat jouw onderzoek landelijk onder de aandacht gebracht wordt? Mail dan je onderzoeksvraag én onderzoeksplan naar [email protected] o.v.v. ‘Voorstel Publieksonderzoek’. Vermeld in je onderzoeksplan minimaal de volgende punten:
Graag ontvangen we een Nederlandstalig voorstel, in de vorm van een PDF-bestand van maximaal 2 A4 vóór 29 mei 2024.
Stuur inCentrum JongerenCommunicatie Chemie laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences zodat ze hun talenten hierin kunnen ontdekken.
Tijdens dit 9-daagse ruimte-event wordt iedereen van binnen en buiten de industrie uitgenodigd om deel te nemen aan de vele evenementen die plaatsvinden in de hele ruimtevaartregio.
De VSC is de sectororganisatie voor wetenschapsmusea en science centers.
Wijsneuzen brengt wetenschap en kennis tot leven met korte, educatieve video's op YouTube, Instagram en TikTok. Van biologie en psychologie tot cultuur en geschiedenis: De Wijsneuzen maken ingewikkelde onderwerpen toegankelijk en leuk voor een breed publiek. Met een gemiddeld bereik van 6 miljoen jonge kijkers per maand, inspireren ze nieuwsgierige geesten om de wereld beter te begrijpen en laten ze zien dat leren echt leuk kan zijn!
New Scientist is het wetenschapsplatform vol ideeën die de wereld veranderen.
NPO Kennis is hét kennisplatform voor iedereen die wil weten hoe het zit. We geven heldere antwoorden op vragen die bij je opkomen over actuele kwesties. Of zaken die aansluiten op je persoonlijke leven.