Weekend van de Wetenschap Live
met Klaas van Kruistum

Weekend van de Wetenschap opent dit jaar met een spectaculaire liveshow vanuit NEMO op de zaterdag en de zondag gepresenteerd door Klaas van Kruistum (ZappLive, Klaas kan alles).

Zaterdag 2 oktober &
Zondag 3 oktober

We gaan iets nieuws doen! Op de zaterdag- en de zondagochtend kun je vanaf 9.30 uur vanuit je luie stoel meekijken naar een spectaculaire liveshow vanuit NEMO in Amsterdam gepresenteerd door Klaas van Kruistum. Het online programma is te volgen via een livestream op zaterdag- en zondagochtend, met bijzondere gasten, toffe proefjes en reports vanuit het land.

Leer meer over de wereld achter de wetenschap van niemand minder dan André Kuipers, Robbert Dijkgraaf, Diederik Gommers, Jaap van Dissel, Frans de Waal en Erik Scherder met Keet Oldenbeuving.

Onze reporters Maurice Lede en Britt Scholte nemen je in de liveshow mee voor een uniek kijkje achter de schermen van, onder andere het KNMI, RIVM, ESA-ESTEC, Naturalis en Burgers’ Zoo.

En deze livestream kun je dus gewoon bekijken met je voeten op tafel, vanuit je eigen huis via deze website en via ons Youtube-kanaal. Ook zijn we live vanaf onze Facebook-pagina. Zaterdag- en zondagochtend vanaf 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur. 

Kun je niet live meekijken? De livestream is op een later moment ook terug te kijken. De reportages zijn ook los terug te kijken op onze website.

Lees meer over het programma in het persbericht.

Centrum JongerenCommunicatie Chemie laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences zodat ze hun talenten hierin kunnen ontdekken.